Things we’re all too young to know.

De ce exista acelasi punct exact in viata fiecaruia in care trebuie sa alegem ce urmeaza? Eu eram de parere ca fiecare e diferit, ca evolueaza cu pasii sai, ca afla cine e si cine vrea sa fie la momente diferite. De ce suntem obligati sa luam decizii atat de importante cand nu suntem pregatiti? Nu pricep. Pe cine si la ce ajuta?

Traim pe pilot-automat.

Toate deciziile trebuie facute atunci; daca nu, esti un parazit. Esti limitat, inadaptat. Sa presupunem ca nu alegi corect. Ca, pe parcurs, iti dai seama ca nu asta vrei, ca nu aici vrei sa fii, nu persoana asta vrei sa ajungi. Atunci ce? Lasi totul in urma si te intorci din drum ca sa mergi pe altul, fiind la fel de incert in privinta destinatiei? Stupid.

De ce o singura alegere? De ce atat de repede? De ce nu avem timp pentru noi deloc? De ce atunci cand ne luam o ora pentru noi, sau chiar o zi, trebuie sa ne simtim vinovati ca nu facem ceva productiv? De ce ceva productiv? De ce ne intrecem permanent si de ce ajungem adulti nefericiti? Degeaba.

Inca nu stiu cine sunt si ce vreau de la mine. Ma indoiesc ca am facut alegerea potrivita si n-as stii de unde sa incep din nou. Singura parte buna a mea din saptamana e cand imi inhib fluxul de prostie cu alcool si muzica, in singurul loc unde ma mai simt eu.

De ce trebuie sa stiu acum? Nu vreau sa stiu acum. Mai vreau timp. Vreau sa incerc, nu sa stiu.

I feel disappointment.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: